BABYSANG VÅREN 2019

Velkommen til babysang!

St.Petri og Domkirken menighet inviterer til babysang på St. Petri  menighetshus  (i Rektor Steens gate 7 på Våland) hver torsdag kl. 11.30 i perioden 17. januar til 2.mai.

Babysang  handler om tre ting: La barna lære og glede seg over sang, musikk og rytmer, og å gi mammaer og pappaer et sosialt treffsted i nærmiljøet. Det er for dessuten kirkens  trosopplæringstiltak for de aller minste.

Samlingene består både av musikk og noe sosialt. Fra 11.30 til 12.00 synger/danser/leker vi. Deretter er det deilig lunsj til foreldrene, mens barna kan sove, spise eller leke.

Det er Karen Smith-Gahrsen, trosopplærer i menigheten som leder de fleste samlingene.

Vi har ingen påmelding, og det er ikke nødvendig å komme hver gang. Men vi ser at barna har størst utbytte etter 3-4 ganger, når de vet hva som skjer og kjenner igjen melodiene og rytmene.

Babysang passer for barn fra 3 til 12 måneder. Men noen eldre barn blir også med. Tilbudet er åpent for barn fra hele byen, selv om barna som er bosatt i St.Petri og Domkirken menigheter er spesielt invitert.

Det koster kr. 50 hver gang, kr.20 om du dropper lunsjen. Ta gjerne med hele barselgruppa!