BLI MED I KOR!

Domkirken og St. Petri menighet er et godt sted å synge, og korene er en svært sentral del av menighetens liv. Vi vil gjerne at flere skal på prøve seg, og vi har plass til sangere i nesten alle aldre. Vi er en kulturskole god som noen!

Knøttekor - der synger barn fra fire år - tom 1.klasse. Knøttekoret øver onsdager fra kl.16.30-17.15 på St. Petri menighetshus. Ledere er Elise Løklingholm og Einar J. Pettersen.

Korskole er for jenter fra 2. - 5. klasse og gutter fra 2.-3. klasse. Øvelsen er onsdager 16.30-17.30 på St. Petri menighetshus. Dirigent er Tuva Y. Gederø.

Både korskolen og Knøttekoret spiser middag sammen fra kl.16.00 på menighetshuset før øvelsen begynner.

Jorunn Lovise Husan dirigerer Pikekoret som har medlemmer fra 6. klasse og ut videregående. Pikekoret øver i domkirken hver torsdag kl.16.00-17.45. For mer info se facebook siden vår.

Guttekor etbestår av gutter fra 4. klasse til voksne menn. Dirigent er Oddgeir Kjetilstad. Han har også ansvaret for Stavanger domkor, som er et blandet kor for erfarne voksne sangere. Guttekoret øver på St. Petri menighetshus onsdager kl. 17.30-18.30. Domkoret øver i Domkirken onsdager kl.19.00-21.30.