PÅMEDING TIL KONFIRMASJON I DOMKIRKEN 2019

Informasjon og påmelding til konfirmasjon i Domkirken 2019

Høsten 2018 starter vi opp noe vi kaller "Konfirmanttiden i Sentrum". Dette er et samarbeid mellom sentrumsmenigheter* i Stavanger og flere organisasjoner og aktiviteter som driver ungdomsarbeid.

Som konfirmant i "Konfirmanttiden i Sentrum" får du et år som er anderledes og som legger vekt på at du skal få et godt inntrykk - ikke bare av hva kirke, tro og livet i kirken betyr - men også; hva kan det bety å være med i et kristent ungdomsmiljø.

Dette året kommer du både inn i kirken og blir kjent med ansatte og din lokale menighet - men i tillegg velger du en ungdomsaktivitet du skal være med i gjennom hele året. Her møter du ungdom fra alle samarbeidsmenighetene. Sammen med disse skal du også dra på en weekend. (Og noen skal til og med på flere).

Du kan velge mellom disse gruppene:

KRIK - idrett og gøy på en gang i gymsalen på St. Svithun ungdomskole på Storhaug. (Annenhver torsdag 18.00-19.30)

St. Johannes sangerne - et kor for både gutter og jenter. Varierte sanger. Godt miljø og Stavangers flotteste øvingslokale (?),  St. Johannes kirke på Storhaug. (Torsdager 17.30-19.00).

Sky Sing - ungdomskor med skikkelig trøkk. Øver i Ynglingen på Lassa. (Torsdager 18.30-21.00)

Sporty - møtes jevnlig på Ynglingen på Lassa for å drive forskjellige idretter for treningens og det sosiales skyld. Fokus på lek og personlig utvikling. (Annenhver søndag 19.00-21.00)

Speider - Stavangers beste (?) speidermiljø i Ynglingen på Lassa. Hvis du ikke har vært speider før - bør du prøve dette! Speiding er veldig bra. (Annenhver onsdag 18.00-20.00)

Diakonigruppe (innsats for andre) - i denne gruppen er det fokus på hva vi er og hva vi kan være for våre medmennesker. I denne gruppen vil du få både sterke og flotte opplevelser som vil prege deg på en god måte. Vi møtes i Nygata forsamlingshus i sentrum. (Annenhver tirsdag 18.30-19.30).

Bluscreen Ungdomsklubb - (bl.a. LAN gruppe). Dette gjelder ikke bare medlemmene - men også datamaskinene dere jobber med. Her er det spilling og data og nettverk i sentrum. Gruppa møtes i kjelleren i St. Petri menighetshus på Våland. (Annenhver fredag 19.00-22.00)

KRIK Villmark - Det blir mange fine kvelder med fokus på friluftsliv - men også rikelig praktisering av friluftsliv. Gruppen møtes i ungdomskjelleren i Varden kirke. (Annenhver tirsdag 18.00-20.00)

Undervisning:

I tillegg til deltakelse i en av de overnevnte gruppene vil det bli undervisning omtrent annenhver uke. Konfirmasjonsundervisningen vil i hovedsak bli på tirsdager.

Påmelding:

Trykk HER for å gå til påmeldingsskjema.

Viktige datoer:

2. september kl.11: Konfirmasjonspresentasjon i gudstjenesten i Domkirken. Informasjonsmøte for konfirmanter og foreldre i etterkant av gudstjenesten.

28.-30 september: Felles leir for "Petri- konfirmantene" og "Domkirke- konfirmantene" til Vier

Lørdag 4.mai og søndag 5.mai konfirmasjonsdato i Domkirken. På grunn av stor pågang er det behov for to gudstjenester på lørdagen. Vi kommer tilbake med klokkeslett, men det blir ikke gudstjeneste på det tidspunktet som var opplyst i invitasjonsbrosjyren.

For mer informasjon se her: https://konfirmantistavanger.no