Skap 2018

Kunstprosjekt for 4. & 5.klassinger

GÅ RETT  TIL PÅMELDINGSSKJEMA HER  Frist for påmelding er 17.oktober. Max gruppe 20 stk.
Skriv i påmeldingen om du vil være med i følgegruppe fra skolen. Vi henter litt før kl 14.00. Detaljer om møtested og klokkeslett kommer når det nærmer seg

Invitasjon kommer i posten i begynnelsen av oktober. Har du ikke mottatt? Skriv gjerne ut invitasjon her, og del med en venn om du ønsker.

Skap er et kunstprosjekt for deg som går i 4. eller 5.klasse

Skap 2018 er et samarbeid i trosopplæringen mellom menighetene St.Petri og Dom og Kampen. Vi ønsker at barna skal få utforske å ta i mot og uttrykke seg med andre sanser enn ord. Tema for Skap 2018 er "stein" og "dør".

I Skap skal vi bli inspirert av de utrolige steinarbeidene i Domkirken.  Kunsthåndtverker Karen Smith-Gahresen leder workshopen. Vi skal også møte steinarbeider Ann Meeks som er en av de mange som arbeider med å restaurere Domkirken. Hver gang blir det frukt og drikke for de som er sultne etter skoletid:)

Kunsten vi lager blir stilt ut i Barnegudstjenesten i Domkirken lørdag 10.november, og søndagen etter i Kampen kirke, før deltagerne får verkene sine hjem.

Tidspunkt
Deltagerne kommer fra tre forskjellige skoler, og vi samles så raskt skoledagen er over for alle:
Mandag 22.oktober 14.15 - 16.00
Mandag 29.oktober 14.15. - 16.00
Mandag 5.november 14.15 - 16.00

Vi vil arrangere følgegruppe fra hhv Våland, Eiganes og Kampen som du melder deg på når du fyller ut påmeldingsskjemaet. (Påmeldingskjema øverst på siden).

Er det behov for tilrettelegging, eller annet som du lurer på, ta kontakt!
Kristin Dyrstad (Dom/Petri) tlf 981 15 966
Claire Gouldthrop (Kampen) tlf 466 28 725