Påsken i Domkirken og St. Petri menighet

Her er en oversikt over hva som skjer i påsken i Domkirken og St. Petri menighet.

Påskens gudstjenester:

Palmesøndag 14.april kl.11.00 i Domkirken: Gudstjeneste. Prest: Tormod Eikill. Kantor Vidar Vikøren. Solosang ved Solveig Bokn Skjeggestad. For barna som vil hjelpe til, har vi palmegreiner til utlån som kan brukes under prosesjonen.
Velkommen!

Skjærtorsdag 18. april kl. 11.00 i Domkirken: Gudstjeneste,
Sølvi I. Vinnes. Domkantor Ivan Sarajishvili. Stavanger Katedralsangere.

Langfredag 19. april kl. 11.00 i Domkirken: Gudstjeneste, Sølvi I. Vinnes. Kantor Vidar Vikøren. Stavanger Katedralsangere.

Lørdag 20. april kl. 23.15 i Domkirken– påskenattsmesse:
Gudstjeneste, Øivind Holtedahl. Domkantor Oddgeir Kjetilstad og Edgar Hansen.

Søndag 21. april - påskedag
Kl. 08.00 i Domkirken: Ottesang, Sølvi I. Vinnes
Kl. 08.30 i Domkirkekjelleren: Påskefrokost
Kl. 11.00 i Domkirken: Gudstjeneste, Biskop Anne Lise Ådnøy, Tormod Eikill. Domkantor Ivan Sarajishvili. Mozarts messe i D-dur. Stavanger Domkor. Stavanger Katedralensamble. Solister.

Mandag 22. april kl. 19.00 i St. Petri kirke - 2. påskedag:
Påskejubelmesse, Tormod Eikill. Kantor Vidar Vikøren. Korskolen.
Stavanger Domkirkes Guttekor. Stavanger Domkirkes Pikekor.

Ellers kan du på palmesøndag få med deg avslutningskonserten til Domkirkens Bach-serie kl. 19.00.

Meditasjon & Musikk i påskeuken:

Mandag 15. april kl. 12.00: Kantor Vidar Vikøren.
Tirsdag 16. april kl. 12.00: Domkantor Ivan Sarajishvili.
Onsdag 17. april kl. 12.00: Domkantor Ivan Sarajishvili.

For barna arrangerer vi "Barnas eget påskemåltid" for barn fra 4 år og oppover på skjærtorsdag 18. april. kl. 16.30 - 18.00.
Det blir en enkel påskevandring, påskeutstilling, vi synger litt sammen og vi skal spise sammen.
Velkommen!

På skjærtorsdag kl. 19.30 kan du få med deg en konsert i St. Petri kirke. "Bach i den stille uke" med kantor Vidar Vikøren og fiolinist Laurens Weinhold.