Loppemarked på menighetshuset

Er du på jakt etter «nytt» servise, stol, eller sparkesykkel til barna (eller egen bruk)? Da kan årets loppemarked på menighetshuset være noe for deg!

Lørdag 28. september er datoen for årets loppemarked. Snart er tiden inne for årets loppemarked. Vi har allerede begynt å få inn mange spennende lopper.
I fjor var det mange innom menighetshuset og de ble skrytt mye av klesavdelingen. Det jobbes iherdig for at den skal bli minst like bra (om ikke bedre) som i fjor.
Loppemarked kan oppleves som en skattejakt eller en kulturell begivenhet. Gjør det selv en tjeneste og ta turen innom Rektor Steens gate 7, lørdag 28. september for en flott opplevelse.

Et lite utvalg av det som dukker opp på årets loppemarked.

Litt informasjon om årets loppemarked.
-Dørene åpner kl 11.00
-Auksjon kl 12.30
-Knøttekoret og Korskolen synger
-Åpen kafé med salg av pølser og kaker!
-Inntektene går til å lønne barne- og ungdomsarbeider og kordirigenter.
-Vi tar i mot lopper. Ta kontakt med daglig leder, Kamilla Eikeland Bergstrøm, 51840881.

Er dette ditt første møte med loppemarked? Her er noen tips til hvordan du kan handle smart på loppemarked. Kan og brukes av erfarne loppejegere.
•    Kjøp klær du kan ta på deg med en gang.
•    Kom tidlig, da gjør man de beste kuppene.
•    Vær også sent ute. Da kan du få oppnå gode priser.
•    Har klærne skader? Ikke la det stoppe deg. Mye kan være enkelt å pusse opp selv.
•    Ta på deg gode sko, det kan være du må løpe for å få det du vil ha!