Juleoratoriet

8. og 9. desember kl 18:00 i Domkirken.

Juleoratoriet har blitt en flott tradisjon i Stavanger, og når trompeter og pauler, fullt orkester og kor starter første sats i en fulltonede "Jauchzet, froblocket", er det jul i Stavanger Domkirke. Og fullsatt kirke fryder seg.

En sterker visjon i ord og toner av budskapet i juleevangeliet er vanskelig å tenke seg, skrev Dagbladets Fredrik Wandrup i fjor. J. S. Bach skrev en kantate til seks festdager i jule- og nyttårsfeiringen.

Etterhvert har det blitt vanlig å fremføre dem på samme dag, riktignok sjelden alle på en gang. I Stavanger Domkirke vil du i år få høre de fire første kantatene. En strålende opptakt til den store høytiden og en opplevelse som virkelig tonsetter julens budskap.

Juleoratoriet spilles søndag 8. og mandag 9. desember - begge kl 18:00.
Konserten er blant byens mest populære kulturbegivenheter. For å sikre deg billetter bør du være rask.

Billetter: www.ticketmaster.no, 815 33 133 og i døren.