Julekonsert med Stavanger Gospel Company

5. desember i St. Petri kirke kl 19:00 og 21:00.

I år har koret invitert med seg en av Norges mest profilerte og folkekjære prester, forfattere og foredragsholdere - Per Arne Dahl. Dahl gikk i 2018 av som biskop i Tunsberg. Han har livslang erfaring fra arbeid med både mennesker og organisasjoner, og har skrevet en rekke bøker om tro, eksistens og relasjoner, med ønske om å inspirere og utfordre. Han har undervist på Olympiatoppen om relasjonsbasert trening og er mye benyttet av NRK, radio og fjernsyn, som foredragsholder i kirke, samfunn og næringsliv i inn- og utland. Han har vært mye engasjert i krisehåndtering, og var i flere år prest på Stortinget. I mer enn 25 år har han hatt ledergrupper for toppledere, og deltatt i ulike ledertreningsprogrammer. I mer enn 20 år var han fast spaltist i Aftenposten Søndag sammen med tegneren Ulf Aas. Et gjennomgående tema i hans formidling er livsmot, mening, relasjonsbygging og eksistens.

Sammen vil Stavanger Gospel Company og Per Arne Dahl gi publikum øyeblikk og opplevelser som spenner over hele følelsesregisteret. Hele tiden med julens budskap plassert midt i sentrum.

Repertoaret spenner fra tradisjonelle til nyskrevne julesanger.

Få med deg årets store julekonsertbegivenhet!
Velkommen til akkurat DEG ♥