Kommende gudstjenester

Vi åpner med torsdagsmesser og gudstjenester. Se her for mer informasjon.

Vi har startet med torsdagsmesser og gudstjenester. Vi har en makskapasitet på 200 deltagere og vi håper å kunne se deg på våre arrangementer.

Nedenfor følger en oversikt over kommende gudstjenester hos oss.

Torsdagsmesse: torsdager kl 11.

17. søndag i treenighetstiden – Søndag 27. september 2020

St. Petri kirke kl 11: Gudstjeneste. Biskop Anne Lise Ådnøy, domprost Stefan Emmerhoff. Domkantor Ivan Sarajishvili. Innsettelse av vikarierende daglig leder Håvard Vetrhus, dialogprest/daglig leder Kirkelig dialogsenter John Trygve Meyer, kirkeverge Rune Skagestad. Maks 200 deltakere.

Menighetshuset på Våland kl 11: Menighetshuset: Babysanggudstjeneste og utdeling av 2-årsbok. Sokneprest Øivind Holtedahl. Domkantor Vidar Vikøren. Presentasjon av nye liturgiske møbler. Maks 60 deltakere.

St. Petri kirke kl 19: Syng, for Guds skyld!

18. søndag i treenighetstiden – Søndag 4. oktober 2020

St. Petri kirke kl 11: Gudstjeneste. Sokneprest Øivind Holtedahl. Domkantor Vidar Vikøren. Maks 200 deltakere.

19. søndag i treenighetstiden – Søndag 11. oktober 2020

St. Petri kirke kl 11: Gudstjeneste. Kapellan Sølvi Vinnes. Domkantor Ivan Sarajishvili. Maks 200 deltakere.

St. Petri kirke kl 19: Taizé-bønn i Petrikjelleren.