Bli med i kor

Korene i Stavanger domkirke viderefører en 900 år gammel sangtradisjon i katedralen. I Domkirken holder korene konserter og deltar regelmessig ved gudstjenester.
Vi har plass til flere, og ønsker nye sangere velkommen!

-Stavanger domkor: voksenkoret i Stavanger domkirke. Består av dyktige og ambisiøse sangere i alderen 20 til 55 år. Koret legger mye vekt på å lage interessante program og presentere spennende repertoar. Øver onsdager 19:00 – 21:30 i Stavanger domkirke.
Pris kr 500 per semester.

-Stavanger domkirkes guttekor: stiftet i 1928 og er Norges nest eldste guttekor. Består av ca 40 gutter fra fjerde klasse til voksne menn. Øver i Stavanger domkirke hver mandag, i tillegg øver sopranene onsdager 17:30-18:45. Gutter i alle aldre fra hele Jæren møtes for å synge. Vi har et unikt sangmiljø hvor gutter får være gutter og takhøyden er stor. Her får du mange gode opplevelser og får være med på å gi flotte opplevelser til veldig mange andre.
Pris kr 500 per semester.
Besøk Stavanger domkirkes guttekor på Facebook.

-Stavanger domkirkes pikekor: for jenter fra 6. klasse til 19 år. Øver torsdager fra 16:15 til 18:00 i St. Petri kirke. Som sanger i pikekoret vil du treffe en dyktig og inspirerende dirigent, en herlig gjeng sosiale jenter, og få muligheten til store musikalske opplevelser. Koret fokuserer på deltagelse, tilhørighet og kvalitet.
Pris kr 500 per semester.
Besøk Stavanger domkirkes pikekor på Facebook.

Korskolen er for gutter fra første til tredje klasse og jenter fra første til femte klasse. Korskolen øver onsdager kl 16:30-17:30 på menighetshuset på Våland. Pris kr 300 per semester.

Knøttekoret er for barn fra tre år til seks år. Knøttekoret øver onsdager kl 16:30-17:15 på menighetshuset på Våland.
Pris kr 100 per semester.

Korskolen og Knøttekoret spiser middag sammen fra kl 16:00.

Vi har plass til flere, og ønsker nye sangere velkommen!

Kontakt:

Domkoret