en hilsen til alle barna


Les en hilsen fra barne- og familiearbeider Solveig og se en film om pinsen her.

 

Nå er det ikke lenge igjen av skoleåret, og sommerferien nærmer seg. Til helgen kommer enda en langhelg med pinsen, men hva skjedde egentlig i pinsen? Det er noe med disiplene og små ildflammer… Dette får du vite på ukens filmsnutt fra meg. Barna på korskolen synger også på slutten av filmen, takk for flott sang!


 

Babysang starter opp igjen denne uken, og jeg skal være med Karen på disse tre torsdagene før sommeren. Vi gleder oss til å møte flere og flere igjen!

I uke 25 ser vi barn og unge på dåpsklubbene igjen, og dette blir kjekt! Velkommen til klubb på de vanlige oppsatte tidene deres! Vi sender ut informasjon om smittevernsregler på mail, og henger også opp plakater om dette på menighetshuset.

Litt senere i juni tar vi en søndagsskolesamling i St.Petri kirke, sett av datoen allerede! Vi kommer til å samle oss på kirketorget (ved barnekroken) etter dåpen denne søndagen. Vi går samlet på en liten utflukt til «girafflekeplassen» ved aftenbladbygget etter gudstjenesten.  Her kan alle ha med egen matpakke: lunsj/frukt /kaffi også koser vi oss ute sammen (sommeravslutning).

 

Det blir kjekt å se dere!!

Tilbake