Filmer for barn og unge


Som følge av koronasituasjonen er det "pause" i flere av aktivitetene våre. Her kommer vi til å legge ut videohilsener til dere!

 

Videohilsen for uke 49
Hei alle sammen!

Nå håper vi dere er godt i gang med å lage litt engler til oss, og at dere fikk sett den lille oppskriften sist uke på hvordan du kan lage en fin og enkel engel. 😊

På ukens film er vi tilbake hos Josef og Maria, deres hverdagsliv i Nasaret. Plutselig en dag skjer det noe litt utenom det vanlige, de får en beskjed som gjør at de må dra helt til Betlehem, som var Josef sin fødeby. I Filmen for denne uken finner du ut hvorfor de måtte dra, og hvor langt det faktisk er fra Nasaret til Betlehem….

Maria er høygravid og gruer seg til den lange reisen. Hun trur at babyen kommer snart og må pakke med seg en del utstyr før de kan dra av gårde.

 

 

Videohilsen for uke 48
Sist uke sendte vi ut en filmsnutt om Maria og Josef i Nasaret. De havnet i en spesiell situasjon, men Josef og Maria fant ut av det og giftet seg. Neste uke får dere høre mer om hvordan det går med Josef og den høygravide Maria…. Tiden for fødsel nærmet seg…..  

Denne ukens film er rett og slett et lite juleverksted: Karen, min kollega, viser en enkel oppskrift på hvordan du kan lage en fin engel. Vi ønsker mange engler fra dere som vi kan bruke rundt krybben og stallen som vi skal sette opp i St.Petri kirke. Vi setter klar en boks rett innenfor inngangsdøren til menighetshuset på Våland, der disse englene kan leveres. Lag gjerne flere!

Vi ses etter hvert!

 

 

 

Videohilsen for uke 47
Hei alle barna!
Nå nærmer vi oss advent og juletid, og i ukens filmhilsen repeteres litt fra i mars; engelen Gabriel kom til Maria for å gi henne beskjed om at hun var utvalgt til å bli mammaen til Jesus. Den Hellige Ånd skulle gjøre slik at hun ble gravid.  Men hva med Josef, hennes forlovede? Han syntes dette var litt vanskelig, og lurte på hva han skulle gjøre. Følg med på filmen- der får du svaret!
Ellers håper jeg dere har det bra der hjemme, følg med på nettsiden og facebook! Det blir oppdatert informasjon underveis. 


Dette fine kunstbildet har min kollega Karen Smith-Gahrsen malt. Denne engelen dukker opp i filmen!


 

 

Videohilsen for uke 46
Denne uken er det en spennende fortelling, det handler om Jesus som er på båttur med disiplene sine etter en travel dag. Jesus hadde nettopp bestemt hvilke disipler / elever han ville ha med seg, og de 12 mennene hadde kun vært ilag med Jesus en liten stund før de tok denne båtturen. De var ikke helt klar over hvem Jesus var enda- de skulle få oppleve mye spennende sammen ! Ukens fortelling er hentet fra Markusevangeliet kap.4, 35-41.

Tilbake