Tirsdagstreff

Velkommen til "Sjømannskirken" på Våland.

Velkommen til et hyggelig treffpunkt på menighetshuset.
Annenhver tirsdag arrangeres det tirsdagstreff i Domkirken og St. Petri menighetshus.
Det serveres kaffe og vafler, diverse program og ord for dagen.

Høstens datoer:
13. aug. Tirsdagstreff
27. aug. Konsert i St. Petri kirke
10. sep. Tirsdagstreff.
Besøk av Møyfrid Hauge, datter til Alfred Hauge. Tema: «På kjøkkenet hos familien Hauge»
17. sep. Hverdagstur til Hellige rom, Utstein Pilegrimsgard. Avreise fra Våland kl.10
24. sep. Tirsdagstreff. Besøk av forfatter Edvard Eikill, sammen med sønnen Tormod Eikill. Boksalg
08. okt. Høstferie
15. okt. Hverdagstur til Hellige rom, Gausel kirke. Avreise fra Våland kl.10
22. okt. Konsert i St. Petri kirke
05. nov. Tirsdagstreff. Besøk av Terje Torkelsen. Tema: «jeg slipper deg ikke før du velsigner meg» Boksalg
19. nov. Tirsdagstreff. Besøk av Ingrid Langeland, poliklinikkleder på SUS. Tema: «Demens, om sykdommen, symptomer og det å være pårørende?»
26. nov. Hverdagstur til Hellige rom, Hana kirke. Avreise fra Våland kl.9.30
03. des. Tirsdagstreff. Besøk av Sølvi Irene Vinnes og Fartein Valen Senstad. Tema: «Historiene bak julesangene»
17. des. Tirsdagstreff, julemøte. Besøk av Liv Berit Heimstad Tønnessen. Tema: «Å velge det varme blikket». Boksalg