Givertjeneste


Domkirken og St. Petri er sentrumsmenigheten for alle som bor i Stavanger eller besøker byen, og en lokal menighet for Eiganes,Våland og Storhaug. Med andre ord, en kirke for mange. Engasjerende og inkluderende og best mulig til stede – ikke minst lokalt. Til dette arbeidet ønsker vi å invitere deg med som giver.

Bruk skjemaet her for å registrere deg som giver eller for å gi en gave til menigheten.

 

Med en menighet med to klassiske kirkebygg ønsker vi å skape enda sterkere tilhørighet og enda mer liv i
nabolaget vårt. Vi skal være der for folk, slik vi i snart 900 år har tjent lokalsamfunnet.

Vi skal være der for dem som kommer til babysang i menighetshuset. Eller som vil synge seg gjennom et helt liv i Domkirkens ulike kor. For ungdommen på klubbkvelder og pensjonistene som treffer venner i kafeen. Hit søker mennesker for å dele Guds ord, gleder og gode, givende opplevelser. Eller for å søke trøst og støtte når det røyner på.


Ditt engasjement betyr mye. Vi trenger det. Vi blir veldig glad om du vil gi et fast beløp i måneden. Stort eller lite, det nytter. Skattefradrag får du. Så skal vi bruke pengene til å nå barn, unge og eldre med vårt arbeid. Til gjengjeld inviterer vi deg som gjest ved vår medarbeiderfest i februar.


Da presenterer vi status for året i den nye menigheten. Ikke minst forteller vi om hvordan det går med oppgaven, å være til stede for mennesker hver eneste dag.

Bli med du også! Meld deg som giver!

 

Kontakt:

Daglig leder
Kamilla Eikeland Bergstrøm
51 84 08 81
415 51 276
Send e-post

Tilbake