11 år: Lys Våken

Hei 5. og 6.klassinger! Her finner dere litt mer informasjon og link til påmeldingen til LYS VÅKEN

30.november-1.desember skal vi feire kirkens nyttårsaften! Vi starter kl.17.00 i St.Petri kirke med registrering og felles åpning.

På selve påmeldingen velger dere mellom ulike aktivitetsgrupper; Hobby/dekorasjonsgruppe eller drama/gudstjenestedeltakelse.

Vi skal ellers ha felles «kick off»- trommeverksted med Tor Moen Tønnesen. Lære oss «Lys våken» -sangen og dansen med Ella Huguette som er danseinstruktør og forberede oss til det vi skal bidra med på familiegudstjenesten dagen etterpå.

Vi har ansatte og noen frivillige som er med på denne happeningen, men vi er også avhengige av foreldrehjelpere. Alt fra nattevakter til kakebaking samt tilstedeværelse på arrangementet. Skriv på påmeldingsskjemaet hva DU kan bidra med! Hvis vi ikke får nattevakter, kan vi ikke gjennomføre selve overnattingen.

Påmeldingsskjema finner du her, 100 kr.pr.barn.

Vipps: 113280, innen 27.november.

Viktig: få med om det er allergier/ andre behov? Noe vi må vite for at deltakeren skal ha det best mulig på vårt arrangement!

(Gi oss beskjed hvis det er vanskelig å betale kontingent).

Alle døpte 5. og 6.klassinger i vår menighet har fått invitasjonen. Har du ikke fått invitasjon? Si fra til oss

Vi gleder oss til å se deg!

Her kan du se film fra Lys Våken i fjor.

Hilsen Solveig og Karen  m.fl

Kontakt: