11 år: Lys Våken

Hei 5. og 6.klassinger! Her finner dere litt mer informasjon om LYS VÅKEN

30.november-1.desember skal vi feire kirkens nyttårsaften! Vi starter kl.17.00 i St.Petri kirke med registrering og felles åpning.

På selve påmeldingen velger dere mellom ulike aktivitetsgrupper; Hobby/dekorasjonsgruppe eller drama/gudstjenestedeltakelse.

Vi skal ellers ha felles «kick off»- trommeverksted med Tor Moen Tønnesen. Lære oss «Lys våken» -sangen og dansen med Ella Huguette som er danseinstruktør og forberede oss til det vi skal bidra med på familiegudstjenesten dagen etterpå.

Vi har ansatte og noen frivillige som er med på denne happeningen, men vi er også avhengige av foreldrehjelpere. Alt fra nattevakter til kakebaking samt tilstedeværelse på arrangementet. Skriv på påmeldingsskjemaet hva DU kan bidra med! Hvis vi ikke får nattevakter, kan vi ikke gjennomføre selve overnattingen.

Her kan du se film fra Lys Våken i fjor.

Hilsen Solveig og Karen  m.fl

Kontakt: