5. klasse: Lys Våken

I år blir «Lys Våken» lørdag 19. november - søndag 20. november med overnatting på menighetshuset.

Hei 5. klassinger!

19.-20.november skal vi ha overnattingsfest! Vi starter kl.17.00 i St.Petri lørdag ettermiddag, og er ferdige ca 12.15 søndagen.

På selve påmeldingen velger dere mellom ulike aktivitetsgrupper; Hobby/dekorasjonsgruppe eller drama.

Vi skal ellers ha utforsking i kirken, leke sammen, Lære oss «Lys våken» -sangen og dansen og spise så masse pizza som du orker!

Kl.21.00 lørdagskvelden forflytter vi oss fra St.Petri til menighetshuset, og tar selve overnattingen der. Vi ønsker og trenger foreldrehjelp på arrangementet; det viktigste er 4 nattevakter. Kakebaking til kirkekaffien trenger vi også. Skriv i påmeldingsskjemaet hva DU kan bidra med! Hvis vi ikke får nattevakter, kan vi ikke gjennomføre selve overnattingen.

Påmelding åpner snart her på nettsiden vår, 100 kr.pr.barn. Påmeldingsfrist innen 18.november.

Viktig: har barnet allergier/ andre behov? Noe vi må vite for at deltakeren skal ha det best mulig på vårt arrangement!

(Gi oss beskjed hvis det er vanskelig å betale kontingent).

Påmelding gjøres her.

På søndagen deltar 5.klassingene på gudstjenesten for små og store, og dere skal også få hvert deres Nye testamente.

Har du ikke fått invitasjon? Si fra til oss

Vi gleder oss til å se deg!

Hilsen Solveig og Karen

Her kan du se en film fra tidligere Lys Våken arrangementer.

Kontakt:

Barne og familiearbeider /