5. klasse og 6. klasse: Lys Våken


I år blir «Lys Våken» lørdag 2. desember - søndag 3. desember. Meld deg på her!

 

Påmeldingsskjema finner du her.

Hei 5. og 6. klassinger!

2, -3. desember. Nytt i 2023: Vi samarbeider med Hillevåg og Bekkefaret menigheter. I år kommer vi til å være i Hillevåg kirke.

2.-3. desember skal vi ha overnattingsfest! Vi starter kl.17.00 i Hillevåg kirke lørdag ettermiddag, og er ferdige ca 12.15 søndagen. Alle i familien er velkommen til Lys våken -gudstjenesten i Hillevåg kirke kl 1100, søndag 3.des.

Vi har kjekt program lørdagen med ulike aktiviteter; Hobby/dekorasjon, drama, lære oss «Lys våken» sangen, danse, spise pizza og se film.

Boller og frukt ved ankomst lørdagen, pizza kl.20.00. Barna får alt de trenger av knask, og litt lørdagsgodteri, men ta med egen vannflaske!

Vi ønsker og trenger foreldrehjelp på arrangementet; det viktigste er fire nattevakter. Kakebaking til kirkekaffien trenger vi også. Skriv i påmeldingsskjemaet hva DU kan bidra med! Hvis vi ikke får nattevakter, kan vi ikke gjennomføre selve overnattingen.

Påmelding skjer på nettsiden vår innen 24.nov kl.16.00.

Arrangementet er i utgangspunktet gratis, men dere kan frivillig betale en kontingent på 50 kr. På denne måten kan vi melde oss inn som en gruppe i søndagsskolen Norge, og på den måten kan vi få en del økonomisk støtte fra frifondsmidlene, som igjen går til utstyr og mat.  For betaling, trykk her og velg Rogaland på område. Finn din gruppe som heter Lys Våken Domkirken og Petri.

Nb dette er et mobilfritt arrangement, hvis ditt barn må ha den med, leveres den inn på «mobilhotel».

Vi gleder oss til å se deg!

Hilsen Solveig og Karen

Vi prøver ut samarbeid med Hillevåg og Bekkefaret i år, fordi det har vært lite oppmøte på dette arrangementet tidligere år hos oss. Vi ønsker å se om det er bedre å samkjøre med nabomenighetene. Barna blir på denne måten kjent på tvers av skolekrets før noen av dem samles på Kannik ungdomsskole om noen år.

 

Her kan du se en film fra tidligere Lys Våken arrangementer.

 

Kontakt:


Barne og familiearbeider /
menighetspedagog
Solveig Bokn Skjeggestad
Send e-post


Menighetspedagog
Karen Smith-Gahrsen
Send e-post

Tilbake