5. og 6. klasse: Lys Våken

I år blir «Lys Våken» lørdag 27. november - søndag 28. november med overnatting i kirkerommet i St. Petri kirke.

Skjema for påmelding finner du her

Du som går i 5. og 6. klasse inviteres til kirken for å feire kirkens nyttårsaften. Vi skal både ha samspill og trommeverksted, danse sammen, pynte litt og spise god pizza.Vi starter kl.17.00 i St.Petri lørdagen, og er ferdige ca 12.15 søndagen.

På selve påmeldingen velger dere mellom ulike aktivitetsgrupper; Hobby/dekorasjonsgruppe eller drama/gudstjenestedeltakelse.

Vi ønsker og trenger litt foreldrehjelp på arrangementet; spesielt viktig å ha nok nattevakter, ellers er det kakebaking til kirkekaffi. Skriv i påmeldingsskjemaet hva DU kan bidra med! Hvis vi ikke får nattevakter, kan vi ikke gjennomføre selve overnattingen.

Påmelding gjøres her

Kontingenten er på kr 100 pr barn, betales via vipps: 113280, innen 24.november.

Viktig: har barnet allergier/ andre behov? Noe vi må vite for at deltakeren skal ha det best mulig på vårt arrangement!

(Gi oss beskjed hvis det er vanskelig å betale kontingent).

Her kan du se film fra tidligere Lys Våken.

Hilsen Solveig og Karen  m.fl

Kontakt: