Gudstjeneste i St. Petri kirke i sommer

Du er velkommen til å feire gudstjeneste i St. Petri kirke. Registrering i døren.

Vi gleder oss over å kunne samles fysisk til gudstjeneste igjen!

Siden vi nå kan samle inntil 200 deltakere, har vi registrering i døren.

Vi følger de til en hver tids gjeldende smittevernregler. Den norske kirke har utarbeidet en smittevernveileder den kan du lese her.

Her følger en oversikt over sommerens gudstjenester:

SØNDAG 4. JULI
11:00.
St. Petri kirke: Gudstjeneste (maks 200 deltakere). Kapellan Sølvi Vinnes. Domkantor Vidar Vikøren. Registrering i døren.

SØNDAG 11. JULI
11:00.
St. Petri kirke: Gudstjeneste (maks 200 deltakere). Sokneprest Øivind Holtedahl. Organist Ernst Th. Monsen. Registrering i døren.

SØNDAG 18. JULI
11:00.
St. Petri kirke: Gudstjeneste (maks 200 deltakere). Prest Hallvard Johannesen. Kantor Timothy Miller. Registrering i døren.

SØNDAG 25. JULI
11:00.
St. Petri kirke: Gudstjeneste (maks 200 deltakere). Prest Kari Kvangarsnes Miller. Kantor Timothy Miller. Registrering i døren.

SØNDAG 1. AUGUST

SØNDAG 8. AUGUST
11:00.
St. Petri kirke: Gudstjeneste (maks 200 deltakere). Prest Rivoniaina Razakandriana. Domkantor Vidar Vikøren. Registrering i døren.

SØNDAG 15. AUGUST
11:00.
St. Petri kirke: Gudstjeneste (maks 200 deltakere). Prest Kari Kvangarsnes Miller. Domkantor Vidar Vikøren. Registrering i døren.