Velkommen som konfirmant i Domkirken og St. Petri

Påmelding til konfirmasjon 2022 åpner 15. mai.
Les mer om konfirmanttiden i sentrum her.

Domkirken og St. Petri menighet er med i samarbeidsprosjektet "Konfirmanttiden i Sentrum" *.

Som konfirmant i "Konfirmanttiden i Sentrum" får du et år som er annerledes og som legger vekt på at du skal få bli kjent med kirken og troen og livet her  – og samtidig håper vi at du kan holde på med en aktivitet som du kan trives med og synes er meningsfullt. Vi har "slanket" den lokale undervisningsbiten litt i dette nye opplegget slik at du ikke vil oppleve at du bruker mer tid til konfirmasjonstiden - i forhold til slik vi har hatt det tidligere.

I tillegg til undervisning og opplevelser her i Domkirken og St. Petri menighet - skal du velge blant en av flere aktiviteter. Dette gjøres i et eget skjema som du finner lenger nede på siden.

Du kan lese mer om aktivitetene du kan velge, på nettsiden Konfirmant i Stavanger.

Alle aktivitetene er åpne for ungdom opp til 18 år. Når konfirmasjonstiden er over, kan du om du vil, fremdeles fortsette i aktiviteten din og være med på alt som skjer der. (eller skifte over til en av de andre gruppene) .

Vi håper at dette kan bli et kjekt år!

VIKTIG: I år skal begge påmeldingene nedenfor fylles ut og sendnes inn !!

HER MELDER DU DEG PÅ SOM KONFIRMANT 2021-2022

HER MELDER DU DEG PÅ TIL AKTIVITETSGRUPPEN DU VIL VÆRE PÅ

Viktig informasjon til foreldre/foresatte:  Egenandel for selve undervisningsåret er på 800 kroner (dette inkluderer kostnader til aktivitetsgruppen som velges). Det kommer mer informasjon om hvordan dette betales når året starter opp til høsten.

Konfirmasjonsdager våren 2022 blir lørdag 7. og søndag 8. mai i St. Petri kirke. I 2022 er domkirken  under oppussing. Alle konfirmasjonsgudstjenester blir derfor  i St. Petri kirke.

Alle får den dagen de ønsker - tidspunkt på dagen kan variere.

Tilrettelagt opplegg: Dersom dere ønsker tilrettelagt opplegg for konfirmanter med særskilte behov, som ulike funksjonshemminger eller annet, kan dere kontakte Jan Steinar Halås, kateket i Madlamark kirke

*Følgende menigheter med i prosjektet "Konfirmanttiden i Sentrum": Domkirken og St. Petri, St. Johannes, Varden, Kampen, Stokka, Bekkefaret og Vassøy.

Kontakt:

Sokneprest