PUST - Julero 2019


10. desember kl 19:00 i St. Petri kirke.

 

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk; sammen skaper de seks ulike stemmene en magisk, mektig og leken samklang som både bergtar publikum og gir senkede skuldre. 

Med sitt kritikerroste julealbum "Julero" (KKV 2011) og tradisjonsrike julekonserter har PUST for lengst sunget seg inn i nordmenns hjerter, og juleturnéen med det internasjonalt anerkjente vokalensemblet har etablert seg som en viktig førjulstradisjon over hele landet. Du husker kanskje også sekstetten som deltagere på Beat for Beat julespesial på NRK1 for noen år tilbake. I desember fyller PUST opp kirker og konsertscener i Sør-Norge og serverer sin meditative, stemningsfulle og evig beroligende musikk for nordmenn som ønsker julero. En konsert som gir deg garantert julestemning.

Aftenposten beskrev Julero som "et julealbum for evigheten" og inkluderte det på sin topp10-liste over tidenes julealbum som er et must å ha i platesamlinga di, i selskap med blant andre Elvis, Sinatra, Fitzgerald og Wesseltoft. 

PUST er også vel verdt å oppleve live, og i år reiser de på omfattende juleturné for tiende året på rad. 
Velkommen til julero-konsert!
 
Hør PUST sin egen lille julehit "I et lite hus", live fra Beat for Beat: https://www.youtube.com/watch?v=l8M-B7Vm9gU

 PUST - Juleturné promo 2019 from pust6voices on Vimeo.


PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass).

https://pust.org

Billetter: www.ticketmaster.no

(Konserten støttes av Kulturrådet og Fribol.)

Tilbake